babúszás leírás

Despre Noi

Spaţios, modern şi luminos – creat special pentru copilul tău !

babúszás leírás

Piscina BabySwim este nou construită, având următoarele dimensiuni : lungime 8 m, lăţime 4 m, adâncime 1,3 m – accesibilă şi persoanelor care nu ştiu înota.

Piscina dispune de un sistem de recirculare şi filtrarea al apei care corespunde normelor europene. Circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcţionare zilnică a sistemului.

babúszás leírás

În paralel cu sistemul de filtrare, calitatea apei este asigurată şi de un sistem chimic, reprezentat de pompa de dozare pentru pH şi de clorinatorul cu sare. Acesta din urmă funcţionează prin electroliza apei sărate, ceea ce înseamnă că în apă se introduce sare (NaCl), responsabilă prin conţinutul său chimic de dezinfecţia apei, ideal pentru gravide şi bebeluşi (tratarea apei nu se face pe bază de clor). Pompa automată pentru dozarea pH-ului presupune citirea parametrului pH pentru apa din piscină şi dozarea automată a substanţei respective în funcţie de valoarea măsurată. De asemenea, apa din bazin este încălzită până la 30-32 gradeC cu ajutorul unui schimbător de căldură conectat la centrala termică. Toate aceste echipamente au fost alese în funcţie de volumul de apă şi forma bazinului şi sunt speciale pentru utilizarea la piscine.

Un sistem complet automat cu lămpi cu ultraviolete (UV-C), care asigură o dezinfecţie dublă a apei prin reducerea semnificativă a cloraminelor (clor combinat) şi eliminarea bacteriilor, viruşilor şi a altor micro-organisme prezente în apa din piscină, prevenind apariţia lor. Rezultatul final este o calitate excelentă a apei, fără mirosuri neplăcute sau iritaţii ale ochilor, lungimea de undă selectată fiind perfectă pentru eliminarea micro-organismelor şi asigurarea unei ape cu o calitate superioară.

Cu ajutorul acestor echipamente apa din bazin va fi recirculată/filtrată şi tratată chimic în permanenţă, ceea ce înlătură necesitatea schimbării frecvente a apei.

Vestiarul este amenajat cu ţarc şi mese de înfăşat, fiind astfel reduse posibilităţile de accidentare a bebeluşilor.

Vă aşteptăm cu drag în centrul BabySwim, unde vom trăi clipe de bucurie alături de bebeluşii d-voastră într-o ambianţă plăcută.


Contact

Venczel Anna-Mária
Kinetoterapeut, Instructor
Cluj-Napoca
str. Ion Mihalache, nr 7
Tel: 0745 891 102
E-Mail: info(arond)babyswim(punct)ro


Testimoniale

   Am început să frecventăm bazinul pe vremea când fetița mea avea 4 luni jumătate și de la început a fost foarte încântată de activitățile care se desfășurau la curs.

   Acum cu părere de rău trebuie să ne despărțim deoarece schimbăm domiciliul și nu o să mai putem frecventa clasele , dar cu drag o să ne aducem aminte de tot ce am învățat și de persoanele care ne-au ghidat.
   Vă mulțumim mult !    Diana Vultur


   Fetița noastră e încântată când îi spunem că "azi e zi de bazin". Dacă se întâmplă să nu putem veni, e foarte tristă, uneori chiar plânge. E activitatea ei preferată.

   Suntem foarte bucuroși că s-a împrietenit cu apa de mică.
                        Mulțumim!      Alexandra Macovei


 Au trecut acum un pic peste 6 ani de când am venit prima dată la babyswimm. Mulțumim echipei pentru orele minunate petrecute cu copii aici. Am învățat multe, am socializat și vom iubi apa pentru totdeauna. Mulțumim. ❤️❤️

Mulțumim Babyswim pentru mulți ani de distrație. Alex si Irina vor iubi mereu apa datorită vouă.

Alecsandra Butta

 


   Mulțumim pentru căldura cu care am fost primiți în familia "Baby Swim"! Ați fost , sunteți și veți fi parte din tot ceea ce a contribuit la dezvoltarea armonioasă a fetiței noastre încă de la vârsta de 5 luni!

   Felicitări echipei pentru tot ceea ce ați clădit de-a lungul acestor ani!
           Mult succes!    Fam. Mada


   Principalul motiv pentru care am ales Babyswim a fost mediul profesionist și sigur în care se lucrează cu cei mici.   Un al doilea motiv a fost acela că micuțul nostru , în vârstă de 8 luni, la vremea respectivă, era mai dolofan.

   La început a fost mai greu cu exercițiile, dar treptat am reușit să le executăm cu ușurință. Trei ani mai târziu, micuțul nostru poate acuma înota pe toată lungimea bazinului cu puțin ajutor din partea aripioarelor, putem executa cu succes exercițiul de echilibru, pe care nu am crezut că vom reuși să-l executăm.
   Sunt mulțumită pentru că ne-am îndeplinit scopul pentru care l-am înscris pe micuț la înot:
- greutatea lui este acum una normală pentru vârsta lui;
- execută cu încredere exercițiile ne fiindu-i frică de apă;
- este un copil sănătos și energic.
   Mulțumim Babyswim                Fam. Kerekeș


   Pentru noi experiența BabySwim a fost și este una extraordinară.

   Am ales acest bazin pentru că oferea activități doar pentru bebeluși și copiii mici și pentru apa filtrată și curățată fără clor, dar am găsit mult mai mult: activități plăcute și antrenante, profesionalism, curățenie impecabilă, oameni deschiși și prietenoși.
  Încă de la 8 luni și jumătate (acum fetița are 2 ani și 5 luni) avem parte atât noi cât și fetița noastră de o oră pe săptămână ralaxantă și plăcută.
   Chiar dacă stăm departe de bazin venim cu cea mai mare plăcere și încredere și evoluția fetiței noastre care deja face scufundări și înoată singură cu aripioare la 2 ani și 5 luni sunt confirmarea că am făcut cea mai bună alegere.
   Vă mulțumim pentru această experiență extraordinară!
                      Fam. Necula
PS. O să venim și cu următorul bebe! :)


   Am aflat de BabySwim acum 6 ani și jumătate de la neonatologul copilului mare (M.), i-a plăcut enorm atmosfera, jocurile și căldura personalului și mergeam cu mare drag. După 2 ani și jumătate, am mers și cu fetița (K.), care deși era o încăpățânată, abia aștepta să ajungem la piscină.

   Acum frecventăm cu Nr. 3 (C.) care este încântat de piscină, activități, joculețe în apă, încât în momentul în care îi spun că e joi și avem piscină - sare, urlă și se bucură, fuge la papucei să se încalțe și să mergem :)
   Vă mulțumim că existați și că ne putem bucura de o dezvoltare fizică și psihică a copiilor superbă.
             Mult succes și de acum încolo,  Marcela & family


   Orice copil se bucură de joaca în apă, însă atunci când ai la dispoziție o locație curată, foarte bine dotată , cu personal amabil și profesionist, având un ambient plăcut perfect adaptat nevoilor micuților înotători, cea mai bună decizie pe care o poți lua este să mergi cu puiuțul acolo! Noi am făcut-o și nu am regretat nici un moment, iar de atunci am recomandat tuturor mămicilor pe care le-am întâlnit bazinul BABYSWIM.

   Prezența săptămânală timp de 4 ani la lecțiile de înot i-au adus băiețelului meu Cristian o mulțime de beneficii și abilități:
-o conformație corporală armonioasă prin mișcările complexe din apă care-i solicită mușchii mănuțelor și piciorușelor
-rezistență fizică și poftă de mâncare
-creșterea încrederii în sine, dar și în mine, că-i ofer siguranță în apă
-a învățat să se autoprotejeze prin scufundările repetate
-este mai comunicativ, mai sociabil, cu o stare de bine continuă, mai afectiv
-nu în ultimul rând, afecțiunea motorie medie dobândită la naștere i-a fost redusă până aproape de dispariție.
   Acum am un copil extrem de fericit că merge la înot, care se bucură de fiecare clipă petrecută în apă, se scufundă fără nici o reținere și încearcă mișcările clasice de înot (în speranța că își va depăși în talent și rezultate sora mai mare, care a făcut înot de performanță între 6 și 11 ani). :)
   Mulțumesc din suflet echipei BABYSWIM, le voi rămâne veșnic recunoscătoare pentru tot ce ne-au oferit și ne-au învățat și tot ce îi doresc este:
                 MULT SUCCES!                     Nicoleta           01.02.2018


   La bazinul BabySwim fetița mea Mayra și-a descoperit o mare plăcere, este o mare bucurie pentru ea de fiecare dată când mergem acolo, personalul este foarte plăcut și familial, locul este foarte curat și frumos.

   Mayra s-a dezvoltat foarte frumos datorită înotului, iar imunitatea ei este foarte ridicată.
   Atâta timp cât doamna Anna Maria ne primeste, având în vedere că Mayra are aproape patru ani și face înot de la un an, noi o să ne prezentăm în fiecare săptămână la bazin.
   Am recomandat bazinul BabySwim și o să îl recomand în continuare cu plăcere prietenelor mele și tuturor cunoștințelor; mi se pare unul din cele mai benefice lucruri ce le-am putut face pentru fetița mea de cînd s-a născut până acum, i-am descoperit un talent și o mare bucurie.
   În afară de faptul că îmi petrec timpul alături de ea în bazin, ceea ce o face foarte fericită, a învățat ce înseamnă responsabilitatea, executarea la comandă a mișcărilor / exercițiilor de încălzire, respectul față de ceilalți colegi din bazin.
   Sunt foarte mândră de ceea ce am făcut pentru ea și îmi place să o văd fericită pe tot parcursul orelor de înot.
         Mayra      04.10.2017


  Mulțumim echipei babyswim pentru colaborare, micuța noastră a fost îndrumată către înot și de neurolog, ea născându-se prematur cu hipotonie picior stâng și o problemă la mâna dreaptă (hipernegația mâinii drepte). Conform dr. neurolog dezvoltarea foarte bună și rezolvarea problemelor rapid a fost în ceea mai mare parte datorită înotului, practicat de la 5 luni. Irina adoră ora de activitate acvatică și vine de fiecare dată cu mare plăcere. 

      Septembrie  2017


   "BabySwim " este locul ideal pentru copii între 0-... inclusiv 6 ani să se inițieze în sportul cel mai popular și sănătos: înotul.

    Cei 2 copii ai mei iubesc piscina de la Ana-Maria, de abia așteaptă ora de înot. Totul este curat și atrăgător. Ana-Maria ai cel mai frumos loc și cea mai frumoasă meserie pentru copii și adulți. 
   Mulțumim pentru toți acești ani minunați, vreo 6 :)
                Alex + Felix


   Family swim la Babyswim!!!

Cred ca este unul dintre puținele locuri unde se poate realiza ca cei mici și cei mari să participe împreună lo ora de înot, într-un ambient curat, frumos și plăcut.
   Mulțumesc echipei Babyswim că acest lucru a fost posibil. Cred că este foarte important pentru copii să participe împreună la astfel de activități!


   Patricia este un bebeluș de 3 luni care are nevoie de puțin ajutor pentru dezvoltarea motrică și am găsit acest loc la recomandarea medicului. Noi, părinții ei suntem foarte încântați cât și Patricia. Personalul și-a dat toată silința pentru a o ajuta pe Patricia și pentru asta le mulțumim enorm.

   Cu siguranță ne vom revedea curând și vom recomanda acest loc tuturor cunoștințelor noastre.
   Felicitări și mult succes în continuare.


   Având în vedere că este singurul bazin pentru bebeluși din Moldova + Ardeal cred că am făcut cea mai bună alegere să venim cu micuțul nostru de 4 luni aici.

   Personalul este fantastic, se ocupă și explică părintelui pas cu pas exercițiile. Locația foarte frumoasă și curată, dotată corespunzător.
   Bebe a beneficiat de toate calitățile apei. S-a creat o legătură între el și tati. (team building) plus că am mai și stat ceea ce înseamnă că ne-a plăcut foarte mult.
   Mulțumim pentru o săptămână frumoasă și sper să mai avem ocazia să venim aici.
            Felicitări!


   Alma are aproape 4 ani și am început să venim la Babyswim de când ea avea 6 luni. Puține lucruri sau acticități au trezit în Alma o atracție atât de puternică precum a reușit să facă Anna-Maria și piscina Babyswim.

         Mulțumim foarte mult
             01.06.2017          Alma Andreica


   Am ales bazinul Babyswim deoarece personalul cunoaște și este foarte atent la nevoile copiilor mici, precum și pentru că metoda de învățare a apei nu presupune clor - contraindicat copiilor mici.

   Trebuie să recunosc că la început mă temeam de răceli, mai ales în sezonul rece, însă fetița noastră nu a luat nici o boală în urma frecventării bazinului Babyswim.
   În prezent fetița noastră are aproape 3 ani și vine în continuare cu mare plăcere la bazin.
             M. C.      9.11.2016.


   Venim la bazin de mai mult de 3 ani. Am început cu băiatul de la 6 luni, iar cu fetița de când avea 5 luni. Copiii noștri adoră apa, activitățile de la BabySwim și așteaptă cu mare nerăbdare ziua de bazin. Aici am găsit o atmosferă relaxată, plăcută și am plecat mereu cu câte ceva învățat. Am socializat, am făcut puzzle, am învățat culorile și ne-am scufundat. Băiatul nostru adoră să culeagă "comori" de pe fundul bazinului. Mulțumim pentru orele minunate petrecute aici și sperăm să vă mai vizităm încă cel puțin doi-trei ani.

                  Alecsandra Butta,  mămica lui Alex (4a2l) și a Irinei (18 luni)


   Frecventăm cu multă plăcere bazinul Babyswim de când fetița noastră avea 6 luni. De-a lungul timpului venirea la bazin a devenit o rutină plăcută în viața noastră, Fetița deosebind clar ziua de miercuri, când venim la bazin, de celelalte zile ale săptămânii.

    Am considerat această experiență benefică atât din punct de vedere medical, cât și psihologic și afectiv. Fetița noastră se simte bine în apă, energică, dinamică și tinde să fie tot mai independentă în timpul activităților.
   Am ales bazinul Babyswim deoarece personalul cunoaște și este foarte atent la nevoile copiilor mici, precum și pentru că metoda de curățare a apei nu presupune clor - contraindicat copiilor mici.
   Trebuie să recunosc că la început mă temeam de răceli, mai ales în sezonul rece, însă fetița noastră nu a luat nici o boală în urma frecventării bazinului Babyswim.
   În prezent fetița noastră are aproape 3 ani și vine în continuare cu mare plăcere la bazin.
                                  M. C.    9 noiembrie 2016


   Emma mea a început târziu să "înoate", undeva pe la vârsta de 1 an și 4 luni. Deși îmi dorisem pentru ea să înceapă mai devreme, nu a fost posibil din cauza unor probleme de sănătate.

   La început nu făcea nimic, acum după aproape un an a căpătat încredere și a început să fie tot mai autonomă în bazin.
   Nu cred că va fi o mare înotătoare dar nu asta e ideea. Ideea e că petrecem un timp minunat împreună, ne distrăm, facem mișcare într-un mediu frumos, curat și îngrijit.
   Recomand tuturor cu cât mai repede cu cât mai bine
                        Florina, iulie 2016


   M-am bucurat cu fiica mea Natalie de orele de înot la numai 5 luni jumătate ale ei.

   Curățenia, diversitatea și creativitatea exercițiilor, profesionalismul instructoarei a creat o atmosferă veselă și în același timp sigură pt mine și fetiță. Un timp special cu fiica mea pe care n-o să-l uit niciodată.
   Natalie loves water :)
               Ioana Stephen,   18.07.2016


   Sunt mama Alexiei şi venim la Babyswim încă de când avea 5 luni. Încă de la primele ore de înot Alexia a început să doarmă mai bine, a devenit mai independentă, mai disciplinată şi s-a îndrăgostit incredibil da apă.
Legătura dintre noi este mai puternică iar timpul petrecut împreună la bazin este un ritual al nostru.
   Revenim de fiecare dată cu plăcere deoarece condiţiile sunt foarte bune, locul este îngrijit, bine dotat şi foarte curat. Activităţile din apă ne fac să râdem, să cântăm, să colaborăm şi să ne distrăm.
   Acum , Alexia a împlinit 2 ani, iar evoluţia ei în ceea ce priveşte acest sport este impresionantă.
   Îi mulţumim Annei-Maria pentru devotament şi dăruire.
    martie 2016                                 Lavinia şi Alexia  


   Sunt mama lui Ianis un băieţel de 5 luni. Sunt foarte mulţumită de Babyswim, totul este foarte frumos, o instructoare care se ocupă de copii foarte bine, curat, îngrijit. Vă recomand cu încredere şi căldură să vă aduceţi copiii aici .
Totul se petrece într-o armonie călduroasă ca într-o familie. Am să revin cu drag şi cu următorul copil.( din Anglia)
                    30.11.2015


  Iată-ne ajunşi la un "final"de drum...S-au scurs foarte repede aproape 4 ani de când venim la lecţiile de înot la Babyswim.
   În primul rând vrem să-i mulţumim din suflet lui Anna-Maria pentru că a fost atât de dedicată copiilor şi profesiei pe care o practică. Matei a învăţat să iubească apa, să înoate şi a început să practice un sport minunat care dezvoltă foarte bine atât trupul cât şi mintea.
   O să recomand tuturor mămicilor pe care le voi întâlni să vină cu copilaşii lor la BabySwim. Mulţumim şi toate cele bune!
                      Matei Legman             20.08.2015


   Încă dinainte de a o avea pe Corina am aflat de BabySwim şi mi-am propus să încerc şi eu. Când copilul a împlinit 5 luni, am venit la prima oră. Dezastru total, Corina a plâns 10 minute până a adormit. Dar n-am renunţat. Ora următoare, cu ajutorul doamnei instructoare, Corina s-a acomodat cu apa şi încet-încet a început să îi placă. Acum, după 3 ani, iubeşte bazinul Babyswim mai mult decât orice. şi apa, în general, fie că suntem la mare sau ştrand. Cred că a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat pentru copil, să venim la Babyswim şi să ne bucurăm împreună de o oră săptămânală de bălăceală. Prin joc, Corina a învăţat să înoate foarte bine.
   Pentru noi,   BABYSWIM = FERICIRE + DISTRACŢIE + SĂNĂTATE + ÎNCREDERE
      29.07.15                                                                                                                                 Beatrice MAN


   Am început să venim la bazin cu Erik de la vârsta de 6 luni şi am continuat cursurile pentru încă 7 luni la bazinul Babyswim. În tot acest timp am fost foarte încântaţi  şi mulţimiţi de evoluţia copilului, atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Lui îi place tare mult tot programul şi mai ales că învaţă jucându-se. Recomand cu căldură tuturor aceste ore de înot; veţi fi foarte mulţumiţi mai ales din prisma igienei dar şi a rigurozităţii programului de exerciţii. Mulţumim şi instructoarelor pentru modul de abordare a copilului, răbdarea şi bunăvoinţa cu care ne-aţi tratat!       Fam. Kozma


   Maria a început înotul la vârsta de 11 luni, la această vârstă fac doar ce vor ei, nu ne plăceau exerciţiile de încălzire, scufundările, dar nu am renunţat. Această perioadă de refuz a durat 6 luni, acum avem 2 ani şi 7 luni şi suntem foarte mulţumiţi de evoluţia ei, ne plac foarte mult scufundările şi săriturile.
   Pe lângă faptul că este distractiv, înotul este un sport care îl ajută pe cel mic să se dezvolte armonios atât fizic cât şi psihic; şi nu este doar pentru copilaşii care ştiu deja să meargă ci şi pentru cei care abia îşi ţin singuri capul.
   Înotul ajută la creşterea sistemului imunitar; dezvoltare musculară şi cerebrală; poftă de mâncare; formarea scheletului osos; relaxare; sociabilitate; dezvoltarea anumitori trăsături de personalitate (devin mai încrezători în forţele proprii, mai curajoşi şi se adaptează mai uşor la mediu înconjurător).
   Indif