babúszás leírás

Magunkról

Modern, tágas és világos

babúszás leírás

"BabySwim" uszodánkat csendes családi háznál, kifejezetten a babaúszás számára hoztuk létre, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a babák számára, amely minden szempontból megfelel a babaúsztatásnak. Medencénk vize klórmentes, csakis bababarát fertőtlenítőszereket használunk, ami nagyon fontos, hiszen nem iritálja a babák, kismamák szemét, bőrét.

Európai Uniós színvonalú, állandó vízforgatású és hőmérsékletű (30-32C) medence 130 cm mélységű, így nem okoz problémát azoknak a szülőknek sem, akik nem tudnak úszni.

babúszás leírás

Az öltöző járókával és pelenkázó asztalokkal felszerelt, biztosítva ezzel a kényelmes és balesetmentes öltözködési lehetőségeket.

Gyermeked tiszta és biztonságos körülmények között élvezheti a pancsolás örömeit ebben a családias hangulatban.

Szeretettel várlak téged és babádat!
Venczel Anna-Mária


Kapcsolat

Venczel Anna-Mária
gyógytornász, foglalkozásvezető
Kolozsvár
Monostor, Ion Mihalache út/7
Tel: 0745 891 102
E-Mail: info (kukac) babyswim (pont) ro

Vélemények

   Lacóval, a nagyobbik fiammal már megtapasztaltuk az úszás örömét és kedvező hatásait, ezért nem volt kérdés, hogy a kicsivel is jövünk.
   Habár nehezen indult be, eleinte sírt, de hamarosan megszokta, és nem bánom, hogy kitartottunk, mert úgy megszerette a vizet, hogy alig lehet kihozni belőle, 3 évesen pedig egy lépésre áll attól, hogy megtanuljon úszni.
   Zozi nem fél a víztől, jó a mozgása, a tartása, mindenkinek csak ajánlani tudom, akár a mozgás öröméért, akár pedig mozgásfejlesztés, testtartás javítása céljából. Nekünk bejött!!!
                        Zozi anyukája


   Matyi fiam lassan kinővi a babaúszást, amit nagyon szerettünk. Rendszeres és jó szórakozás volt úgy neki, mint nekünk szülőknek. Biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog. Ajánlom minden kisgyermeknek, hisz a szórakozás mellett nagyon sokat fejlődnek a gyerekek. Ha lesz Matyinak testvére biztosan fogunk jönni.
                  Klára és Matyi


  Lacóval már a pocakban jártunk úszni, 22 hetes terhesen kezdtem, és egy héttel a szülés előtt még voltam.
  Nagyon szerettem a pocakostornát, nekem nagyon jót tett (nem dagadtak annyira a lábaim, testileg-szellemileg felfrissitett), ezért döntöttünk úgy, hogy ha megszületik Lacó, betölti a 4 hónapot, vele is járunk majd \"úszni\". Most már lassan másfél éve járunk, és töretlen a vizimádatunk. Habár eleinte nehezen mentek a foglalkozások, annyira megszerettük a vizet, hogy alig akarunk kiszállni belőle.
  Ezeknek a foglalkozásoknak köszönhetően Lacó sokkal bátrabb, határozottabb, kiegyensúlyozottabb, nagyon sokat fejlődött a mozgáskoordinációja, az egyensúlyérzéke, szemmel láthatóan ügyesebb, mint más vele egykorú gyerek, akiknek nem volt lehetőségük ilyen tevékenységen részt venni.
  Szeretjük ezeket a foglalkozásokat, jó a hangulat, a gyakorlatok könnyen elvégezhetők, és megalapozzák a későbbi úszásoktatást.
Mindig szivesen jövünk \"úszni\".
                      Lacó anyukája


  Nagyon örülünk, hogy van ez a lehetőség Kolozsváron, mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Péter fiam most 1 éves 8 hónapos és 9 hónapja jár babaúszásra. Mindig is imádta a vizet, de most különösen. Nagyon sokat fejlődött a vele egyidős gyerekekhez képest. Nem fél a viztől, és amióta ide jár sokkal bátrabb, ügyesebb lett.
  Mindig számoljuk a napokat, hogy mikor jöhetünk újra úszni!
               Köszönjük,     Mocsáry-G. Katalin


  Zsuzsanna édesanyja vagyok. Zsuzsanna 6 hónapos kortól jár ide úszni. Az elején el sem tudtuk volna képzelni, hogy ennyire fogja szeretni a vizet. Mondhatom "imádja".
  Nagyon meg vagyok elégedve, barátságos, meleg, tiszta hely. Anna-Máriának meg hihetetlenül sok türelme van a gyerekekkel és ezt a lányom is érzi. Most jelenleg 1 éves és 7 hónapos Zsuzsanna, most már magától ugrik a vizbe, és el sem tudnánk képzelni, ha szerdán este nem itt lennénk. Örvendünk, hogy létezik.
                Köszönjük, Edit


  A BabySwim a legcsodálatosabb hely Kolozsváron.
  Köszönjük a sok segítséget, biztatást, törődést és szeretetet, amiben minden órán részünk volt. Imádunk úszni járni, pancsolni, merülni, csobbani és ezt mind Marikának köszönhetjük.
  További sok sikert kívánunk!   Áronci  & Ági


  Véleményem szerint a kisbabák mozgásfejlődésének és vízhezszoktatásának a Babyswim tökéletes hely. Mi voltunk még két külföldi babaúszótáborban és csak annyit szeretnék mondani, hogy a képzés, a szolgáltatások minősége teljesen megfelel a nyugati elvárásoknak. Köszönjük az odafigyelést és a felejthetetlen élményeket . Sok sikert.
                Kiss Géza,   2011.03.12.


  A BabySwimnél rátaláltam a számomra legmegfefelőbb mozgásformára terhességem alatt.
  Kimondhatatlanul jó kihatással volt rám terhességem alatt az úszás és a külömböző gyakorlatok: professzionális környezetben, nagy odaadással figyelnek oda az elvégzendő gyakorlatokra, kisebb-nagyobb problémák megbeszélésére, akár a baby masszázs elsajátítására is. Minden pocakosnak csak ajánlani tudom ezt az uszodát, nagyon jól éreztem magam minden egyes alkalom után - jobban aludtam éjszakánként, nem dagadtak a lábaim, felfrissültem és javult a közérzetem. Ami még nagyon előnyös, hogy terhesség utolsó pillanatáig is részt lehet venni, meggyőződésem, hogy mindez hozzájárul majd egy könnyebb szüléshez.
  Továbbra is sikereket és minél több pocakost kívánok, a megfelelő korban szeretettel fogjuk hozni megszületendő kisfiúnkat is babaúszásra!
                        Kőrösi Csilla, 2011.február 10.


POCAKOSOK!
  Ha szeretnétek elkerülni a dagadt lábakat, az izomgörcsöket, hátfájást, és fel szeretnétek frissiteni mindennapjaitokat, más kismamákkal tapasztalatokat cserélni, problémákat megbeszélni, a BabySwim terhestornán a helyetek!
  Amióta ide járok sokkal jobban alszom éjjel, nincsenek izomgörcseim, és mindig felfrissülve távozom. Minden pocakosnak ajánlom a terhestornát, kellemes hangulatú hely, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára, tisztaságra, valósággal PROFIK!
  Sok sikert továbbra is!
                   Erika   27.11.2010.


  Gyorsan szültem, s hogy ebben volt-e a terhestornának szerepe, nem tudom. Viszont azt tudom, hogy nekem sokat segített a terhesség alatt: a fizikai állapotom sokkal kevésbé romlott (valószínű ennek köszönhetően kevesebbet híztam, jobb kondiban voltam), attól a pillanattól, hogy elkezdtem járni, elmúlt a terhességre oly gyakran jellemző hátfájásom, kevésbé dagadt a lábam. A heti kétszeri vízben mozgás hozzájárult ahhoz, hogy általános közérzetem is jobb legyen, és annak ellenére, hogy néha munka után holtfáradtan érkeztem a tevékenységre, mindig feltöltődve, felfrissülve távoztam.  Emellett az sem elhanyagolható, hogy más kismamákkal is megismerkedtem itt, megbeszélhettem a terhességgel kapcsolatos dolgokat, és akár tapasztalatot is szerezhettem olyan lányoktól, asszonyoktól, akik második-többedik gyereküket várták. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Minden jót neked, és örülök, hogy hozzád járhattam úszni, remélem találkozunk majd babaúszáson is!
Sok szeretettel, Éva


Nagyon elégedett vagyok a körülményekkel és a kislányunk is nagyon jól érzi magát a tevékenységen. Mióta járunk babaúszásra sokat fejlődött, jobban tudja koordinálni a mozgásait és nagyon megszerette a vizet. Be kell vallanom, hogy amikor először hallottam erről a tevékenységről, aggályaim voltak, de azóta csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy jó alkalom a babáknak az úszás tanulása mellett megismerkedni egymással. Nagyon jó a hangulat, az oktató nagyon kedves és látszik, hogy szeretettel végzi ezt a tevékenységet. Sokszor már számoljuk a napokat, hogy hányat kell még aludni, hogy újra jöhessünk.
Urák István


Az első tevékenység, ahova Hanni NAGYON szívesen jár, számolja a napokat, mikor mehet újból úszni. Otthonos, családias, barátságos hely. Ja, és ami még fontos: végre kérdezés nélkül mesél arról, hogy mit sikerült megtennie, hogy mit tanult!


Bár Csengele még picinek bizonyult az úszótanfolyamhoz, soha nem panaszkodott, sőt ragyogó arccal mesélte, hogy belemerült (természetesen véletlenül) a vízbe! Nagyon klassz a környezet, a feltételek, teljes mértékben meg vagyunk elégedve! Szükség volt már Kolozsváron ilyen színvonalas úszási körülményekre. Köszönjük!
Soós Kata és Csengele


Családias környezetben, jó hangulatban zajlanak a foglalkozások. Két gyerekemmel jövünk ide, minden alkalommal örömmel. Azt hiszem, hogy jól választottunk és folytatni fogjuk az „edzéseket”.


Hát én kevésszer hoztam a fiamat (általában a nagymamája hozza), de azt látom rajta, hogy egyre jobban szereti a vizet, meg az úszást. Alig várja, hogy jöjjön.
Így, kivülről nézve, nem is csodálkozom Bencén, hogy odavan az úszásért, a tanfolyamért.
Both József


Nagyon meg vagyunk elégedve! Áron három intenzív úszótanfolyamon vett részt eddig, de összesen nem tanult annyit, mint itt 10 óra alatt. Szívesen jön, nem didereg a hideg vízben, jól érzi magát, és ÚSZIK!  Még jövünk!          
Szabó Kinga