babúszás leírás

Magunkról

Modern, tágas és világos

babúszás leírás

"BabySwim" uszodánkat csendes családi háznál, kifejezetten a babaúszás számára hoztuk létre, hogy egy olyan helyet biztosítsunk a babák számára, amely minden szempontból megfelel a babaúsztatásnak. Medencénk vize klórmentes, csakis bababarát fertőtlenítőszereket használunk, ami nagyon fontos, hiszen nem iritálja a babák, kismamák szemét, bőrét.

Európai Uniós színvonalú, állandó vízforgatású és hőmérsékletű (30-32C) medence 130 cm mélységű, így nem okoz problémát azoknak a szülőknek sem, akik nem tudnak úszni.

babúszás leírás

Az öltöző járókával és pelenkázó asztalokkal felszerelt, biztosítva ezzel a kényelmes és balesetmentes öltözködési lehetőségeket.

Gyermeked tiszta és biztonságos körülmények között élvezheti a pancsolás örömeit ebben a családias hangulatban.

Szeretettel várlak téged és babádat!
Venczel Anna-Mária


Kapcsolat

Venczel Anna-Mária
gyógytornász, foglalkozásvezető
Kolozsvár
Monostor, Ion Mihalache út/7
Tel: 0745 891 102
E-Mail: info (kukac) babyswim (pont) ro

Vélemények

Kedves Annamária,

   Köszönjük szépen a szeretetteli odafigyelést és oktatást. Hanna nagyon szerette az itt töltött időt, mi pedig örömmel és büszkeséggel figyeltük ahogyan Hanna hétről hétre fejlődött.
   Hálás köszönet,  bízunk benne, hogy jövőre is visszajövünk.
               I. Claudia


   Lacóval, a nagyobbik fiammal már megtapasztaltuk az úszás örömét és kedvező hatásait, ezért nem volt kérdés, hogy a kicsivel is jövünk.
   Habár nehezen indult be, eleinte sírt, de hamarosan megszokta, és nem bánom, hogy kitartottunk, mert úgy megszerette a vizet, hogy alig lehet kihozni belőle, 3 évesen pedig egy lépésre áll attól, hogy megtanuljon úszni.
   Zozi nem fél a víztől, jó a mozgása, a tartása, mindenkinek csak ajánlani tudom, akár a mozgás öröméért, akár pedig mozgásfejlesztés, testtartás javítása céljából. Nekünk bejött!!!
                        Zozi anyukája


   Matyi fiam lassan kinővi a babaúszást, amit nagyon szerettünk. Rendszeres és jó szórakozás volt úgy neki, mint nekünk szülőknek. Biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog. Ajánlom minden kisgyermeknek, hisz a szórakozás mellett nagyon sokat fejlődnek a gyerekek. Ha lesz Matyinak testvére biztosan fogunk jönni.
                  Klára és Matyi


  Lacóval már a pocakban jártunk úszni, 22 hetes terhesen kezdtem, és egy héttel a szülés előtt még voltam.
  Nagyon szerettem a pocakostornát, nekem nagyon jót tett (nem dagadtak annyira a lábaim, testileg-szellemileg felfrissitett), ezért döntöttünk úgy, hogy ha megszületik Lacó, betölti a 4 hónapot, vele is járunk majd \"úszni\". Most már lassan másfél éve járunk, és töretlen a vizimádatunk. Habár eleinte nehezen mentek a foglalkozások, annyira megszerettük a vizet, hogy alig akarunk kiszállni belőle.
  Ezeknek a foglalkozásoknak köszönhetően Lacó sokkal bátrabb, határozottabb, kiegyensúlyozottabb, nagyon sokat fejlődött a mozgáskoordinációja, az egyensúlyérzéke, szemmel láthatóan ügyesebb, mint más vele egykorú gyerek, akiknek nem volt lehetőségük ilyen tevékenységen részt venni.
  Szeretjük ezeket a foglalkozásokat, jó a hangulat, a gyakorlatok könnyen elvégezhetők, és megalapozzák a későbbi úszásoktatást.
Mindig szivesen jövünk \"úszni\".
                      Lacó anyukája


  Nagyon örülünk, hogy van ez a lehetőség Kolozsváron, mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Péter fiam most 1 éves 8 hónapos és 9 hónapja jár babaúszásra. Mindig is imádta a vizet, de most különösen. Nagyon sokat fejlődött a vele egyidős gyerekekhez képest. Nem fél a viztől, és amióta ide jár sokkal bátrabb, ügyesebb lett.
  Mindig számoljuk a napokat, hogy mikor jöhetünk újra úszni!
               Köszönjük,     Mocsáry-G. Katalin


  Zsuzsanna édesanyja vagyok. Zsuzsanna 6 hónapos kortól jár ide úszni. Az elején el sem tudtuk volna képzelni, hogy ennyire fogja szeretni a vizet. Mondhatom "imádja".
  Nagyon meg vagyok elégedve, barátságos, meleg, tiszta hely. Anna-Máriának meg hihetetlenül sok türelme van a gyerekekkel és ezt a lányom is érzi. Most jelenleg 1 éves és 7 hónapos Zsuzsanna, most már magától ugrik a vizbe, és el sem tudnánk képzelni, ha szerdán este nem itt lennénk. Örvendünk, hogy létezik.
                Köszönjük, Edit


  A BabySwim a legcsodálatosabb hely Kolozsváron.
  Köszönjük a sok segítséget, biztatást, törődést és szeretetet, amiben minden órán részünk volt. Imádunk úszni járni, pancsolni, merülni, csobbani és ezt mind Marikának köszönhetjük.
  További sok sikert kívánunk!   Áronci  & Ági


  Véleményem szerint a kisbabák mozgásfejlődésének és vízhezszoktatásának a Babyswim tökéletes hely. Mi voltunk még két külföldi babaúszótáborban és csak annyit szeretnék mondani, hogy a képzés, a szolgáltatások minősége teljesen megfelel a nyugati elvárásoknak. Köszönjük az odafigyelést és a felejthetetlen élményeket . Sok sikert.
                Kiss Géza,   2011.03.12.


  A BabySwimnél rátaláltam a számomra legmegfefelőbb mozgásformára terhességem alatt.
  Kimondhatatlanul jó kihatással volt rám terhességem alatt az úszás és a külömböző gyakorlatok: professzionális környezetben, nagy odaadással figyelnek oda az elvégzendő gyakorlatokra, kisebb-nagyobb problémák megbeszélésére, akár a baby masszázs elsajátítására is. Minden pocakosnak csak ajánlani tudom ezt az uszodát, nagyon jól éreztem magam minden egyes alkalom után - jobban aludtam éjszakánként, nem dagadtak a lábaim, felfrissültem és javult a közérzetem. Ami még nagyon előnyös, hogy terhesség utolsó pillanatáig is részt lehet venni, meggyőződésem, hogy mindez hozzájárul majd egy könnyebb szüléshez.
  Továbbra is sikereket és minél több pocakost kívánok, a megfelelő korban szeretettel fogjuk hozni megszületendő kisfiúnkat is babaúszásra!
                        Kőrösi Csilla, 2011.február 10.


POCAKOSOK!
  Ha szeretnétek elkerülni a dagadt lábakat, az izomgörcsöket, hátfájást, és fel szeretnétek frissiteni mindennapjaitokat, más kismamákkal tapasztalatokat cserélni, problémákat megbeszélni, a BabySwim terhestornán a helyetek!
  Amióta ide járok sokkal jobban alszom éjjel, nincsenek izomgörcseim, és mindig felfrissülve távozom. Minden pocakosnak ajánlom a terhestornát, kellemes hangulatú hely, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a higiéniára, tisztaságra, valósággal PROFIK!
  Sok sikert továbbra is!
                   Erika   27.11.2010.


  Gyorsan szültem, s hogy ebben volt-e a terhestornának szerepe, nem tudom. Viszont azt tudom, hogy nekem sokat segített a terhesség alatt: a fizikai állapotom sokkal kevésbé romlott (valószínű ennek köszönhetően kevesebbet híztam, jobb kondiban voltam), attól a pillanattól, hogy elkezdtem járni, elmúlt a terhességre oly gyakran jellemző hátfájásom, kevésbé dagadt a lábam. A heti kétszeri vízben mozgás hozzájárult ahhoz, hogy általános közérzetem is jobb legyen, és annak ellenére, hogy néha munka után holtfáradtan érkeztem a tevékenységre, mindig feltöltődve, felfrissülve távoztam.  Emellett az sem elhanyagolható, hogy más kismamákkal is megismerkedtem itt, megbeszélhettem a terhességgel kapcsolatos dolgokat, és akár tapasztalatot is szerezhettem olyan lányoktól, asszonyoktól, akik második-többedik gyereküket várták. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Minden jót neked, és örülök, hogy hozzád járhattam úszni, remélem találkozunk majd babaúszáson is!
Sok szeretettel, Éva


Nagyon elégedett vagyok a körülményekkel és a kislányunk is nagyon jól érzi magát a tevékenységen. Mióta járunk babaúszásra sokat fejlődött, jobban tudja koordinálni a mozgásait és nagyon megszerette a vizet. Be kell vallanom, hogy amikor először hallottam erről a tevékenységről, aggályaim voltak, de azóta csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy jó alkalom a babáknak az úszás tanulása mellett megismerkedni egymással. Nagyon jó a hangulat, az oktató nagyon kedves és látszik, hogy szeretettel végzi ezt a tevékenységet. Sokszor már számoljuk a napokat, hogy hányat kell még aludni, hogy újra jöhessünk.
Urák István


Az első tevékenység, ahova Hanni NAGYON szívesen jár, számolja a napokat, mikor mehet újból úszni. Otthonos, családias, barátságos hely. Ja, és ami még fontos: végre kérdezés nélkül mesél arról, hogy mit sikerült megtennie, hogy mit tanult!


Bár Csengele még picinek bizonyult az úszótanfolyamhoz, soha nem panaszkodott, sőt ragyogó arccal mesélte, hogy belemerült (természetesen véletlenül) a vízbe! Nagyon klassz a környezet, a feltételek, teljes mértékben meg vagyunk elégedve! Szükség volt már Kolozsváron ilyen színvonalas úszási körülményekre. Köszönjük!
Soós Kata és Csengele


Családias környezetben, jó hangulatban zajlanak a foglalkozások. Két gyerekemmel jövünk ide, minden alkalommal örömmel. Azt hiszem, hogy jól választottunk és folytatni fogjuk az „edzéseket”.


Hát én kevésszer hoztam a fiamat (általában a nagymamája hozza), de azt látom rajta, hogy egyre jobban szereti a vizet, meg az úszást. Alig várja, hogy jöjjön.
Így, kivülről nézve, nem is csodálkozom Bencén, hogy odavan az úszásért, a tanfolyamért.
Both József


Nagyon meg vagyunk elégedve! Áron három intenzív úszótanfolyamon vett részt eddig, de összesen nem tanult annyit, mint itt 10 óra alatt. Szívesen jön, nem didereg a hideg vízben, jól érzi magát, és ÚSZIK!  Még jövünk!          
Szabó Kinga