Programe de activităţi acvatice destinate nou-născutului, sugarului şi copilului mic (0-3 ani)

babúszás leírás Aş dori să împărtăşesc cu toţi părinţii bucuriile şi efectele benefice ale activităţilor acvatice destinate nou-născutului, sugarului şi copilului mic, aş dori ca toţi părinţii să trăiască alături de bebeluşul lor clipe minunate în centrul BabySwim.

Scopul programului nostru este de a evada din monotonia zilnică, de a recrea trupul şi sufletul aducând în centrul atenţiei un mod de viaţă sănătos. detaliiGalerie Video

Galerie Video
Galerie VideoCând se începe activitatea acvatică?

  • Activitatea acvatică destinată nou-născutului care se efectuează la domiciliu se poate începe de la 2-3 săptămâni, după ce ombilicul s-a vindecat.
  • Activitatea acvatică destinată sugarului şi copilului mic se poate începe de la 4 luni (la o săptămână după vaccinare)

"Apa ne linişteşte, ne relaxează. Sub apă bebeluşii se simt liberi şi uşori. Instinctiv îşi reţin respiraţia şi înoată fără ajutor, în timp ce se bucură de independenţa lor. Apa are un efect benefic în timpul sarcinii, la naştere şi după aceea atât aupra mamei cât şi asupra copilului. Cel mai relevant la aceste activităţi, în afară de bucurie şi admiraţie oferite de cunoştinţele micuţilor, este sentimentul atotpătrunzător de căldură şi dragoste".
(Jessica Johnson & Michel Odent, Cu toţii suntem copiii apei)Testimoniale

In urma unui incident nefericit la un alt bazin de inot, nepotelul meu a ramas cu o frica extraordinara de apa. Timp de cativa ani, am tot incercat sa reparam aceasta problema, dar am reusit destul de putin. Norocul nostru a fost ca Anna-Maria a acceptat in vara sa-l primeasca la BabySwim, desi este peste varsta clientilor obisnuiti. In doar cateva sedinte de activitati in apa, nepotelul meu a ajuns sa se balaceasca cu placere (fara aripioare sau alte echipamente de sustinere) si chiar sa plonjeze in bazin de pe un mini tobogan. Metoda de lucru cu copii (gandita ca o joaca), mediul deosebit de prietenos si frumos si, nu in ultimul rand, prezenta reconfortanta in apa a unui membru din familie l-au facut pe nepotelul meu sa scape de o problema pe care nu am putut sa o rezolvam in alte locuri. Multumim din suflet Anna-Maria!
Victoria Matei
Septembrie 2021


Mihaela Mureşan

A fost minunat azi, ne bucuram tare ca ati deschis! Multumim si va pretuim! ♥️


Alecsandra Butta
Suces BabySwim!
Putem spune ca ne place la fel de mult apa! Multumim pentru distractia si voia buna pe care ne-ati oferit-o timp de aproape 7 ani. 🤗


detalii