Programe de activităţi acvatice destinate nou-născutului, sugarului şi copilului mic (0-3 ani)

babúszás leírás Aş dori să împărtăşesc cu toţi părinţii bucuriile şi efectele benefice ale activităţilor acvatice destinate nou-născutului, sugarului şi copilului mic, aş dori ca toţi părinţii să trăiască alături de bebeluşul lor clipe minunate în centrul BabySwim.

Scopul programului nostru este de a evada din monotonia zilnică, de a recrea trupul şi sufletul aducând în centrul atenţiei un mod de viaţă sănătos. detaliiGalerie Video

Galerie Video
Galerie VideoCând se începe activitatea acvatică?

  • Activitatea acvatică destinată nou-născutului care se efectuează la domiciliu se poate începe de la 2-3 săptămâni, după ce ombilicul s-a vindecat.
  • Activitatea acvatică destinată sugarului şi copilului mic se poate începe de la 4 luni (la o săptămână după vaccinare)

"Apa ne linişteşte, ne relaxează. Sub apă bebeluşii se simt liberi şi uşori. Instinctiv îşi reţin respiraţia şi înoată fără ajutor, în timp ce se bucură de independenţa lor. Apa are un efect benefic în timpul sarcinii, la naştere şi după aceea atât aupra mamei cât şi asupra copilului. Cel mai relevant la aceste activităţi, în afară de bucurie şi admiraţie oferite de cunoştinţele micuţilor, este sentimentul atotpătrunzător de căldură şi dragoste".
(Jessica Johnson & Michel Odent, Cu toţii suntem copiii apei)Testimoniale

 Au trecut acum un pic peste 6 ani de când am venit prima dată la babyswimm. Mulțumim echipei pentru orele minunate petrecute cu copii aici. Am învățat multe, am socializat și vom iubi apa pentru totdeauna. Mulțumim. ❤️❤️

Mulțumim Babyswim pentru mulți ani de distrație. Alex si Irina vor iubi mereu apa datorită vouă.

Alecsandra Butta

 


   Mulțumim pentru căldura cu care am fost primiți în familia "Baby Swim"! Ați fost , sunteți și veți fi parte din tot ceea ce a contribuit la dezvoltarea armonioasă a fetiței noastre încă de la vârsta de 5 luni!

   Felicitări echipei pentru tot ceea ce ați clădit de-a lungul acestor ani!
           Mult succes!    Fam. Mada


   Principalul motiv pentru care am ales Babyswim a fost mediul profesionist și sigur în care se lucrează cu cei mici.   Un al doilea motiv a fost acela că micuțul nostru , în vârstă de 8 luni, la vremea respectivă, era mai dolofan.

   La început a fost mai greu cu exercițiile, dar treptat am reușit să le executăm cu ușurință. Trei ani mai târziu, micuțul nostru poate acuma înota pe toată lungimea bazinului cu puțin ajutor din partea aripioarelor, putem executa cu succes exercițiul de echilibru, pe care nu am crezut că vom reuși să-l executăm.
   Sunt mulțumită pentru că ne-am îndeplinit scopul pentru care l-am înscris pe micuț la înot:
- greutatea lui este acum una normală pentru vârsta lui;
- execută cu încredere exercițiile ne fiindu-i frică de apă;
- este un copil sănătos și energic.
   Mulțumim Babyswim                Fam. Kerekeș


detalii