Programe de activităţi acvatice destinate nou-născutului, sugarului şi copilului mic (0-3 ani)

babúszás leírás Aş dori să împărtăşesc cu toţi părinţii bucuriile şi efectele benefice ale activităţilor acvatice destinate nou-născutului, sugarului şi copilului mic, aş dori ca toţi părinţii să trăiască alături de bebeluşul lor clipe minunate în centrul BabySwim.

Scopul programului nostru este de a evada din monotonia zilnică, de a recrea trupul şi sufletul aducând în centrul atenţiei un mod de viaţă sănătos. detaliiGalerie Video

Galerie Video
Galerie VideoCând se începe activitatea acvatică?

  • Activitatea acvatică destinată nou-născutului care se efectuează la domiciliu se poate începe de la 2-3 săptămâni, după ce ombilicul s-a vindecat.
  • Activitatea acvatică destinată sugarului şi copilului mic se poate începe de la 4 luni (la o săptămână după vaccinare)

"Apa ne linişteşte, ne relaxează. Sub apă bebeluşii se simt liberi şi uşori. Instinctiv îşi reţin respiraţia şi înoată fără ajutor, în timp ce se bucură de independenţa lor. Apa are un efect benefic în timpul sarcinii, la naştere şi după aceea atât aupra mamei cât şi asupra copilului. Cel mai relevant la aceste activităţi, în afară de bucurie şi admiraţie oferite de cunoştinţele micuţilor, este sentimentul atotpătrunzător de căldură şi dragoste".
(Jessica Johnson & Michel Odent, Cu toţii suntem copiii apei)Testimoniale

   Am început să frecventăm bazinul pe vremea când fetița mea avea 4 luni jumătate și de la început a fost foarte încântată de activitățile care se desfășurau la curs.

   Acum cu părere de rău trebuie să ne despărțim deoarece schimbăm domiciliul și nu o să mai putem frecventa clasele , dar cu drag o să ne aducem aminte de tot ce am învățat și de persoanele care ne-au ghidat.
   Vă mulțumim mult !    Diana Vultur


   Fetița noastră e încântată când îi spunem că "azi e zi de bazin". Dacă se întâmplă să nu putem veni, e foarte tristă, uneori chiar plânge. E activitatea ei preferată.

   Suntem foarte bucuroși că s-a împrietenit cu apa de mică.
                        Mulțumim!      Alexandra Macovei


 Au trecut acum un pic peste 6 ani de când am venit prima dată la babyswimm. Mulțumim echipei pentru orele minunate petrecute cu copii aici. Am învățat multe, am socializat și vom iubi apa pentru totdeauna. Mulțumim. ❤️❤️

Mulțumim Babyswim pentru mulți ani de distrație. Alex si Irina vor iubi mereu apa datorită vouă.

Alecsandra Butta

 


detalii