Babaúszás

babúszás leírás Szeretném megismertetni minden szülővel a babaúszás fantasztikus örömeit és hatásait , szeretném, ha minden szülő átélhetné babájával ezt a csodálatos élményt.
Programunk célja, hogy feloldjuk a napi monotóniát, felszabadultságot, felüdülést hozzunk testnek és léleknek egyaránt, központba állítva az egészséges életmódot. bővebben

Videók

Videók
VideókMikortól lehet elkezdeni a babaúszást?

A kádúszást 2-3 hetes kortól lehet elkezdeni, miután a köldökcsonk begyógyult saját otthoni környezetben.
4 hónapos kortól (az oltás után+1 hét) lehet elkezdeni a foglalkozásokat a medencében kb 3 éves korig.

  • A babaúszás, kezdő csoport kb. másfél éves korig tart.
  • A vízhezszoktatás, haladó csoport kb. 3 éves korig tart.

"A víz megnyugtat, ellazít, felold. Víz alatt a kisbabák könnyűnek és szabadnak érzik magukat. Ösztönösen visszatartják a lélegzetüket és segítség nélkül úsznak, miközben élvezik a függetlenségüket. A víz jótékony hatással van anyára és gyermekére, a terhesség ideje alatt, szüléskor és azután is. A legszembetűnőbb ezeken a tanfolyamokon, eltekintve az örömtől és a csodálattól, amit a kicsik tudása okoz, a mindent átható melegség és szeretet érzése".
(Jessica Johnson és Michel Odent: Mindannyian a víz gyermekei vagyunk)


Vélemények

Kedves Annamária,

   Köszönjük szépen a szeretetteli odafigyelést és oktatást. Hanna nagyon szerette az itt töltött időt, mi pedig örömmel és büszkeséggel figyeltük ahogyan Hanna hétről hétre fejlődött.
   Hálás köszönet,  bízunk benne, hogy jövőre is visszajövünk.
               I. Claudia


   Lacóval, a nagyobbik fiammal már megtapasztaltuk az úszás örömét és kedvező hatásait, ezért nem volt kérdés, hogy a kicsivel is jövünk.
   Habár nehezen indult be, eleinte sírt, de hamarosan megszokta, és nem bánom, hogy kitartottunk, mert úgy megszerette a vizet, hogy alig lehet kihozni belőle, 3 évesen pedig egy lépésre áll attól, hogy megtanuljon úszni.
   Zozi nem fél a víztől, jó a mozgása, a tartása, mindenkinek csak ajánlani tudom, akár a mozgás öröméért, akár pedig mozgásfejlesztés, testtartás javítása céljából. Nekünk bejött!!!
                        Zozi anyukája


   Matyi fiam lassan kinővi a babaúszást, amit nagyon szerettünk. Rendszeres és jó szórakozás volt úgy neki, mint nekünk szülőknek. Biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog. Ajánlom minden kisgyermeknek, hisz a szórakozás mellett nagyon sokat fejlődnek a gyerekek. Ha lesz Matyinak testvére biztosan fogunk jönni.
                  Klára és Matyi


bővebben